Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från Ruts bok och från livet självt


Skördetid


Efter att ha arbetat mig trött
När dagen tagit slut
- kryper jag närmre

Nu vill jag bara vara nära
Njuta värmen ifrån dig,
- din doft och dina händer!

Kanske är jag bara
en mycket ensam kvinna
som lärt sig att klara sig själv

Men längtat att få säga:
”Bre din filt över mig Boas
- Gör mig till din!”




Fri vers av ÅsaLena
Läst 636 gånger
Publicerad 2006-12-04 20:57



Bookmark and Share


    Sony
Tusan vad fint skriven Åsa!
Den tilltalar mig:)
2006-12-05

  Queen_of_Rain
längtansfullt med en fantastisk titel
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena