Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bländad

Numinöst beslöjad
nebulosan i fjärran

Fyrtorn med juvelsk lykta
dragningskraft som ebbar ut
i det mandel mörka ögonen

fångad i hypnos
bländad av skönheten

sökte jag efter kärnan
för att ankra mig
i omloppsbanan




Fri vers av Syrak
Läst 391 gånger
Publicerad 2006-12-05 12:49



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
mmm gillar rymdtextning
vacker dockning!
2006-12-10

    Bodil Sandberg
Tjusigt och trolskt...jag ser en stor vacker stjärna framför mig...och längtar efter vintervita gärden omslutna av midnattsmörkret...ja det är vad jag känner...där jag tultar i omloppsbanan..kraaaaaaaaaaaam
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Syrak