Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solen sägs ju vara en stjärna


och du vet det inte än

men jag tror inte att jag kan leva utan dig
och jag kan nog tänka mig
att dö med dig

för jag tänker oss som en
fusion
av perfektion

som magnetiserade molekyler
sökande efter oumbärlig motpol

jag skulle till och med
kunna tänka mig
samiska nyheter dygnet om

om du kan tänka dig mig
tills universum imploderar

och diamanter
eroderar

och solen faller ner
på någon annans himmel





Fri vers av frostyran
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-12-07 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran