Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tackar Dan Cederholm för behövlig hjälp


Pinocchio varför vill du bli en människa?

 

 

Falskhetens egocentriska JaG

Smärtans bedövande effekt

kan inte se framför min långa näsa



Pinocchio varför vill du bli en människa?



- Fri och lycklig ska jag vara

i alla mina levnands år

vardagens stereotyp

som du!

Men jag undrar

min goda fe

ska min näsa bli

lika lång som hans?

 

- Nej pinocchio

om du är en genuin

och omtänksam människa

ska du växa och bli till

 någon som man kan räkna med

annars kan du bli ett med strurtsflocken

och gömma  huvudet i sanden

 





 




Övriga genrer av Night Soul Woman
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-12-09 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman