Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarsyn


Som steg på nyfallen snö
gör vägen tydlig

Som frusen vintersjö
gör att vatten bär

Som turbulens under vinge
ger kroppar lyftkraft

Så kan tårtvättat öga
ge mörklagt inre klarsyn




Fri vers av ÅsaLena
Läst 742 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 14:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vackert i all sin enkehet, tack för läsningen
2007-05-22

    Sony
Så sant. Mycket bra. Enkelt budskap som går rakt in i hjärtat!
2006-12-10

  rebecca d
så är det...och vackert uttryckt!
2006-12-10

    Lindizz
Mycket vacker text.
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena