Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan uttryck

När ni såg mig
i det tomrumets spaltar
då vacklande i labrynter,

Andfådd
utan uttryck.

Anmodans änglar
....vandrande
periodiska kometer,

stjärnskott i natt himlen,

önskade mig vägen
för att uppfylla glädjen.




Fri vers av Syrak
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-12-12 19:39



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
En dikt värd en femma om inte mer:)
gillar ditt sätt att skriva, språket, flödet, allt!
2006-12-22

    Bodil Sandberg
Vemodigt...men ljuuuuuuuuuuuuuuvligt poetiskt!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Syrak