Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta


Hungriga hjärta
Låt mig få mätta
Ge av vad som är mitt

Hungriga hjärta
Sprängfyllt av tomhet
Allt som är mitt är ditt

Sårade hjärta
Låt mig få trösta
Kom, vila i min famn

Sårade hjärta
Ömheten fyller
Låt ”Kärlek” bli ditt namn




Fri vers av ÅsaLena
Läst 522 gånger
Publicerad 2006-12-12 21:49



Bookmark and Share


    Sony
Oh vad fint skriven, så vacker i sin enkelhet!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena