Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar dig eller älskar dig inte.

Sättet som du finns till på...
vare sig jag vill eller inte så tycker jag om det.
Och fallit, det har jag gjort för dig.

Jag har känt dig inpå mig och jag tyckte om det
precis lika mycket som jag visade det för dig.
Utan krav och villkor, det kändes bra...

Jag älskar dig inte...tror jag...
men jag älskar att vara med dig
och jag har verkligen fallit för dig.

Ja...
Jag kanske har fallit för dig utan att älska dig


...eller så älskar jag dig verkligen men vill förtränga det...




Fri vers av Vickin
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-12-13 16:49



Bookmark and Share


  vingklipptsparv
du fångar mina känslor i print


obehagligt
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Vickin