Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värme



värm mig inatt

du

kryp ihop hos mig

håll mitt hjärta

smek
min själ

i tomrum av sorger

behöver dubbelt
och mer

av värme

inatt




Fri vers av Elin Sundström
Läst 509 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-12-15 01:43



Bookmark and Share


  Jojjon
Få ord med en mycket stark känsla i. En blandning av kärlek, saknad och ensamhet. Jag kan inte riktigt avgöra om det bara är en önskan, eller vem det är som behöver vem. Mycket bra skrivet!
2009-02-04

  a h de v
ja fantastiskt fin, särskilt
kryp ihop hos mig
håll mitt hjärta
2006-12-27

  Merrlina
härlig
2006-12-19

  Gawain VIP
Värmen alla vill åt, men som ack inte lika många når... Vemodigt, vackert!
2006-12-16

    Lindizz
mycket fin ..där du förmedlar det bra med få ord..
2006-12-15

    Sony
Mycket fin och mycket talande trots få ord.
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström