Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snällhet

Din ärlighet och snällhet
tolkas som svaghet
i bespottarnas sällhet

sanningarna är måfå
och åsikterna råa

i dessa tider
med materialiserade
attityder

speglar
SUPER!?

Har
vill ha Mer




Fri vers av Syrak
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-12-15 14:50



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ja första versen är allra bäst så sann! men resten gillar jag ju också..
2006-12-29

    Bodil Sandberg
Ja att vara snäll kan tolkas som att vara dum eller som svaghet...tyvärr måste jag säga då...för se hur kall vår värld har blivit...tur att poeter.se finns för där är nästan alla hur justa som helst!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Syrak