Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stress, sjukdomar och annat styr över våra egna begränsningar i många fall, om man bara kunde snabbare förstå o inte tro att det löser sig.


Svår läst innehållsförteckning

ibland när man inte kan förstå

innehållsförteckningen i hjärnan

när man inte fattar att rött

betyder varning

det är då man ramlar ihop och blir sjuk

men ändå inte fattar varför

 

stanna upp

lyssna på ditt inre

var inte egoistisk

 

 




Fri vers av ia VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-12-15 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP