Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår natt besökte du mig.

 

Igår natt när jag låg i sängen

så kom jag tänka på dig.

Jag kunde höra din röst

som jag en gång i tiden levde på.

 

Ärligt talat så jag vet inte hur jag

kom tänka på dig.

Men den natten besökte du mina drömmar

men jag minns inte vad du gjorde där.

 

Det läskiga är att när jag vaknade

så gjorde det ont i hjärtat.

Smärtan som jag hade glömt

kom tillbaka och mina tårar bildades.

 

Och nej jag vill inte ha dig tillbaka

en tredje gång.

Sluta besöka mig

för jag tror inte på oss längre.

 

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 478 gånger
Publicerad 2006-12-16 01:50



Bookmark and Share


  Svante
En fin och bra text, och med kluvna känslor i. En bra formulering; "Jag kunde höra din röst som jag en gång i tiden levde på".
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal