Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina tårar

 

 

Sist jag såg solen skina in i dina ögon

så fällde du tårar älskling.

 

Tårar över livet

tårar över mig.

 

Och jag minns hur jag

torkade dina tårar,

kysste dina läppar

och viskade

 

förlåt.

 




Fri vers av Manal
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-12-16 02:02



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En mycket finstämd dikt om
ett förlåt.
Mycket fin**
2006-12-16

  prinscess VIP
den här tyckte jag var mycket vacker
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal