Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnglans.

 

 

När mina ögon betraktar stjärnorna

så ser jag dig,

dina ögon ser rakt in

i mig då.

 

Dina ögon tar över hela himmelen

du blinkar åt mig,

och du fäller tårar av

stjärnglans.

 

Stjärnglans som strös över mina läppar

och jag känner smaken av,

din kärlek

den kärlek du sörjer.

 

Dina ögon är de vackraste jag har

sett i mitt liv,

älskling dina ögon

påminner mig om våran kärlek.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-16 16:35



Bookmark and Share


  stefan.g
Bra skriven! En härlig text............Tack för läsningen!
2006-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal