Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner.

 

Du och jag

vi är väl vänner?

det har vi kommit överens om

men menar vi verkligen det?

 

Ibland när jag tänker på dig

så minns jag

oss

som två glittrande stjärnor.

 

Jag vet att vi endast är

vänner

men innerst inne

vad döljer sig?

 

Jag tror att vi båda vet

sanningen,

men våra liv

kan aldrig bindas

 

tillsammans




Fri vers av Manal
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-12-18 00:12



Bookmark and Share


    teacher
Vacker
2007-05-14

  Svante
En lite svårgripbar text, om just hur svårgripbart det kan vara ibland när man inte vet om (man vill) att det ska vara vänskap el något mer. Låter dock lite väl hopplöst på slutet.
2006-12-19

  Flickan*i*L*för*Lycka*
så fin, ärlig och tänkvärd, en uns av hopp och ett sorgset slut, du skriver jättefint
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal