Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens gränser


 

 

Kärlekens gränser går ibland inte

att vinna över.

 

Fast om man vill

fast om man försöker.

 

Jag lovar jag försökte och

lyckades,

men när du uttalade de små orden

så föll jag.

 

 

Igen

 




Fri vers av Manal
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-18 00:34



Bookmark and Share


    Lindizz
du har fått ner detta fint och in-ger känsla i denna text...bra
2006-12-19

  Lilla My* VIP
Ord kan göra underverk
och flytta gränser**
Fina ord!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal