Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad.

 

 

Hur kunde du bara skriva så,

och låtsas som om ingenting

hade hänt.

 

Att jag bär skulden lika mycket

som dig,

sluta ljuga för dig själv.

 

Du sårade mig

för första

gången.

 




Fri vers av Manal
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-12-19 00:03



Bookmark and Share


    Lindizz
sorgligt ...djupa ord...kram
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal