Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat gråter.

 

 

Det är nu det smärtar inombords,

hjärtat gråter

med ögon som svider.

 

Hjärtat mitt svider av livets sorger,

än kan jag känna de tusentals knivar

som skär hjärtat itu.

 

Mina tårar har bildat en flod älskling,

och jag behöver dina händer

för att tårarna ska sluta.

 

Om du bara kunde komma hem igen,

kyssa mig

och lova att jag är dina

 

ögon.

 




Fri vers av Manal
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-12-20 02:23



Bookmark and Share


  annso.fie
Så vackert sorgligt. Mycket starkt skrivet om smärtan som kärleken kan ställa till med..
2007-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal