Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den bästa kvinnan på denna jord


Till mamma

Jag säger inte alltid
hur mycket jag älskar dig.
Eller om hur mycket
du betyder för mig.

Men visst vet du om
att jag älskar dig?
Och att jag alltid ber
för dig.

Jag vet att jag inte alltid
ger dig en puss innan jag går.
Eller att jag säger till dig
om när jag ska gå.

Men visst vet du om
att du är en del av mig?
Och att jag alltid
tänker på dig.

Mammma, min ljuvliga mamma
jag ÄLSKAR DIG.




Fri vers av Manal
Läst 1858 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2005-01-08 01:44



Bookmark and Share


  FiiAFFs!
Jättejättefin! :) Kommer låna den till ett kollage till mamma på hennes födelsedag, hoppas det är ok"
2011-07-29

  Cosmic Johanna
Det borde skickas till alla mammor...
2008-12-23

    Luftslott
Men visst vet jag.... Men visst gråter jag ibland.....
2008-12-22

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-12-22

    Eijra
Rekomenderas, tycker om den.. :)
2005-02-03

  Cattis Rönn
beundra sin mamma på detta sätt...Bra beskrivet!
2005-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal