Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man borde sova när natten faller över en


det var igår
under stjärnornas sken
som jag tvingades
böja mig ner
möta min
upp-och-ner-vända själ
under stövelsulan

tung såg jag stjärnan
falla




Fri vers av frostyran
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-12-26 09:37



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Fullträff. Varje ord är helt rätt valt. Vackert.
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran