Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp och själ skriker efter dig, efter vår samhörighet - den som du har med någon annan, men so



Varför gör du såhär mot mig?
Du vet att jag inte är stark.
Jag kan inte ens hålla dig nära,
Och berätta att jag känner likadant.

Frustrationen river och sliter i mig.
För att vi är förbjudna,
du och jag.


För vi är sådana som kan sitta i timmar
och prata om inget alls egentligen.

Vi är sådana som hade skickat julkort
med nakna tomtar på.

Vi är sådana som hade gått ut när det regnar
bara för att få hoppa i vattenpölar.

Vi är sådana som skrattat åt varandra
när vi bråkat.

Vi är sådana som gråtit tillsammans
när vi känt oss uppgivna.

Vi är sådana som aldrig hade tvingat våra vänner
att prata med våra 2åriga barn i telefon.

Vi är sådana som hade lekt oss igenom livet.

Vi är sådana som fullt ut njutit
av varje sekund tillsammans.

Men vi är även sådana som inte får chansen
att vara lyckliga
tillsammans.


Så varför gör du såhär mot mig?
När det aldrig kommer bli vi ändå.




Fri vers av Zabina
Läst 660 gånger
Publicerad 2006-12-26 19:42



Bookmark and Share


    romani princess
shit..va gör ni två ifrån varandra..
2007-01-30

  Lilla_Lala
Åh, jag vet precis!!! Underbar text! Smärtsam på flera sätt, men riktigt bra.
2007-01-22

    Camillaa
¨Det gör ont att läsa!
men välskrivit
- det var det :)

/ C
2006-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina