Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

st unikum -ur constantinebrevet



constantine
våra vägar korsades
precis vid branten av det röda
där din skugga klövs itu
och du blev en av oss




Fri vers av Smultris
Läst 625 gånger
Publicerad 2007-01-28 16:54



Bookmark and Share


  Neal
....och du blev en av oss:

sexigt !
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris