Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänkvärt.....


missförstådd

Ni tror Ni ser
Ni tror Ni hör
Ni tror Ni förstår

Så fel Ni har




Fri vers av Lillali
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-29 22:24



Bookmark and Share


  nettizen
det där var definitivt dagens sanning. Bra!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali