Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snö



blöt snö

snöbolls väder

toviga vantar
rullar ispärla

siktar

en fullträff...




Fri vers av Elin Sundström
Läst 492 gånger
Publicerad 2006-12-30 00:16



Bookmark and Share


  R-M
Härli :)

fin och för tankarna tillbaks till unga år :)
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Elin Sundström