Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underlater har inga stjälar

 

 

 

Underlater har inga stjälar

inte heller pappergojer

bara män i skor,

varför är det sår?

Är inte en flygare friare

än den som bara går?

 

Men den som stjälar

han ska väl hållas fången

där nere drömd till livstids

längtan, upphäva sitt poeskri:

"släpp mig fri!" fast

han knappt kan stavra.

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 806 gånger
Publicerad 2006-12-30 03:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
undulater har själar,
hur skulle de annars kunna lida
och lida så att de tar sitt eget liv
när deras maka dör
och de befinner sig i plötslig ensamhet?
2007-01-24

  Mikael Lövkvist
Underfundigt och rent strålande bra.
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal