Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vinterdikt om inre ljus...


Mitt i mörkerdagen



Hon smyger på tå
genom rummen

för att inte störa tystnaden

euforisk
uppspelt
tänder hon
stearinljus i varje vrå

nynnar på en vintersång
som rinner ut över dagen
likt en porlande bäck
sköljer igenom mörkret
och fyller rummen
med välbehag.

© Karin Dahlin




Fri vers av Karin D
Läst 438 gånger
Publicerad 2006-12-30 23:28



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Så porlande

gillar massor
//Mjao
2007-05-17

  Deva
en finstämd bild av vintermörkret, och hur du bevekar det!
2007-01-06

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Verkligen en lisa för själen, mjuk, vacker och glädjebringande !
2006-12-31

    steffe struts
Varm dikt med skönt bildspråk. Välgjord!

Gillas!

stefan
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Karin D
Karin D