Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina järn i mina eldar

Jag är en man

som vill ha många järn i elden

 

men har inga tändstickor.

 


 




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-31 09:14



Bookmark and Share


  Azerola
Du förmedlar otroligt bra här Lasse! Jag känner det verkligen. Tack!
2007-03-17

  JamesDean VIP
den här tyckte jag var bäst av dom 3, välskrivet! =)
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP