Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bland raketer och stjärnor


när vi lyft
och seglat bland raketer
får vi akta oss så vi inte bränner våra vingar
men vi kan ju alltid flyga högre
ta oss till stjärnorna

och glittra
tillsammans med dem




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 372 gånger
Publicerad 2007-01-01 01:56



Bookmark and Share


  Manal
otrloigt vackert!
2007-01-02

  Eline.P
Högmod går före fall......eller var det kanske tvärtom...... ?
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP