Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt flickrum behövdes aldrig Feng Shui


Fyra väggar som
krupit närmare
varandra
och
tak som satt sig
på huk

utanför fönstret
har någon placerat
en gran
men

under kudden hittar jag
alltid en näve månljus




Fri vers av frostyran
Läst 319 gånger
Publicerad 2007-01-01 09:10



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Varmt och vackert!
2007-03-10

  Agnes
Sista strofen är helt enkelt genialisk.
2007-01-06

  Mikael Lövkvist
Ah! Strålande! Dina tre talande strofer berättar enkelt och stort om världar. Vacker, stark, och underbar poesi.
2007-01-01

  Per Rydberg
Mycket snyggt skrivet! Det känns som rummet krymper tills jag läser den sista meningen - då öppnas hoppets dörr!!
2007-01-01
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran