Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.nu eller

 

 

 

Ibland är det enda man kan göra

att be till gud och hoppas

att åtminstone någon

svarar

 

en växeltelefonist

i en medelstor svensk kommun,

en server i .nu eller

nån av alla de där fruktflugorna

man delade frukostkaffet med.

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 538 gånger
Publicerad 2007-01-04 21:57



Bookmark and Share


  astranova
innehåller både det stora och det lilla, och allt på samma gång. ja, jag tyckte då om den.
2007-01-18

  Nathalie a.k.a LoveMee
Jag har inga frukflugor, men lika ensamt för det.
vem fan ska man fråga, sant sant, dom borde ha en telefonist.
jag skulle kunna svara på andras frågor, men inte mina egna.
2007-01-17

    Erika H
hallå.... hallå...????
ingen där, som vanligt
nån...
ingen...
men är det inte någon som andas
jo visst är det det
jag är inte ensam!!
det räcker så länge att veta

Jag gillar din text, den är skön... sorry, kunde inte låta bli att spinna vidare... blir sån när jag gillar nåt

erika
2007-01-13

    ej medlem längre
...alltså - vad var frågan?
somnade jag av nu igen?

mina bananflugor ignorerar mig :(

nu är det 2007 - nu har vi smurfat runt här i 2 år tillsammans
grattis till vår poetiska allians
2007-01-05

    wilja
Nej, den här går man inte oberörd från.
Efter att man skrikit sig hes och viftat armarna av sig, då man bara vill ha en respons från något som LEVER, kanske ett "hej"?
Det är då det skulle vara en välsignelse med en flugas reaktion.
2007-01-05

  Annika Gustafsson
vem vet vad de kan ge för svar, flugorna alltså, lika lite som växeltelefonisterna kan jag ana haha
2007-01-05

  Nettan
Hej, jag är bara en poet, räcker det med mig .nu?
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal