Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte oberörd

 

 

 

Jag är inte oberörd

av att vara oberörd.

Jag hanterar min ensamhet

rytmiskt och med handfasthet.

Kenwood FP116.

Mycket prisvärd matberedare.

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 490 gånger
Publicerad 2007-01-04 21:58



Bookmark and Share


    Erika H
skapandet kraft kan växa ur nästan ingenting
bara plugga in och mixa ihop
så du kan rekommendera den här modellen?

du har en skön stil det måste jag bara säga
läser med ett leende men inte i lyckorus
perfekt nivå....

snyggt som tusan
erika
2007-01-13

  LadyBird
Whow! Det är kittlande. Lämnar inte mig oberörd...!
2007-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal