http://yoembryo.blogspot.com/ )

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Embryos blogg är både mer orgrinell och skrojigare ( http://yoembryo.blogspot.com/ )




r evolution

 

 

 

Det strår tiggrare på gatrorna.

Dom brer om mina pengrar.

"Ger mej pengrar", sägrer dom.

Dom har ingra pengrar. Självra.

 

Hade dom dret skullre dom

ge pengrar till andrar.

Då skrulle dom ger

pengrar trill mej.

 

Jag ger dom pengrar.

Dom sägrer track.

Sedran brer dom allra

andrar om pengrar.

 

När dom har frått

trillräckligt med pengrar

köprer dom kaffer

och bullrar.

 

Det kostrar alltrid femtron

kronror på Pressbryrån.

Sedran är dom nöjdar

en strund.

 

Jag tyckrer om när

dom är nöjdar.

Drå blir jag ocksår

nöjdar.

 

Då kran jag ler helar

vägren hem och tänkar

att nu är allar

nöjdar.

 

Vrad skönt det skuller

varar om allra var

nöjdar och gladar

alltrid.

 

Om alla kunder köpar

bullrar och kaffrar och

hade en lägrenhet

att sovra i.

 

Och hade tändrer

i munnrarna

när dom skrattrade.

Det skuller varar brar.

 

Dår skrulle dom

skrattra liter oftrare

tror jag.

Vad tror dur?

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 495 gånger
Publicerad 2007-01-08 02:44



Bookmark and Share


  Arwen
jag garvrar på mig!
2007-01-15

    wilja
ja, du evolutionerar språk.

jag gillar ju embryo som tusan, så du förstår väl då varför jag gillar dig.
2007-01-08

  Nettan
Jag tror att dur hra rätt i dte dur sägre desstuom vill jag säga att så lnäge fösrta boktsaenv står rätt i vajre odr så frstöår man vda dur srikver. Karm!
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal