Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I used to live in the Shadowlands. The sun was always just around the neck of a road or over a hill...

"The pain then is a part of the happiness now."




Den lycka jag känner nu måste vara värd smärtan som kommer

 

Innan dig

levde jag i mörkret

 

ljuset skrämde för mycket

 

Tänk om jag skulle tycka om det

och sedan bli satt i mörker igen

 

Kunde inte riskera det

 

Nu lever jag i ljuset

med dig

och mörkret skrämmer

 

Jag kommer komma dit igen

och det kommer göra ont

men då har jag sett ljuset

Dig

 

och det kommer vara värt smärtan




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-01-08 08:04



Bookmark and Share


  TiVa
Den känslan har jag just nu... att ha vågat släppa mörkret som sin skrämmande men ändå trygga bas, ge sig ut i ljuset och bli sedd... rädslan att behöva bli ett med mörkret igen gör ont i själens alla rum... men efter sann och äkta kärlek är det värt det.. oavsett vad..
2007-01-08

  Albert
ja det är värt allt!
men fy hundan vad ont det gör sen

är du gjord av porslin? eller?
2007-01-08

  pomperipossa
Mitt i prick.
Denna rädsla, rädsla, rädsla.
2007-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala