Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

En dag kommer havet
vittra sönder sanden min älskade
En dag kommer vinden
välta berg

Jag kan inte göra något för dig




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-01-08 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson