Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är jag vacker


Idag är jag vacker
Det känner jag själv
Jag sträcker på mig
en aning mera

Tänker inte ringa
Står reslig och stolt
Okrossbar är jag
inte gjord av lera

Vet om han såg mig nu
han med gillande blick
skulle vända sig om
en gång, ja flera

Så jag njuter en stund
ska snart åka hem
vill bara drömma
en aning mera





Fri vers av ÅsaLena
Läst 629 gånger
Publicerad 2007-01-09 15:49



Bookmark and Share


  rebecca d
du är vacker! kram
2007-01-09

    Sony
Mm, igenkänningsfaktor=)
Jättebra skrivet. Gillar den!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena