Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med handen på räcket

Vindlande trappa
Jag försöker stå och titta ner
och svindlas av djupet
Men varje gång
får benen liv

Jag rusar varje steg




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 16:57



Bookmark and Share


  Just Emotions
den här gillar jag :)
2007-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson