Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korpnäbb

Fågelvinge satte sin klo på mitt finger
Jag visste inte om jag ville höja min hand
För att ge henne vind att flyga mot skyn
eller föra den mot mitt bröst
så att hon kunde höra mitt hjärta slå




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 539 gånger
Publicerad 2007-01-10 16:59



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Min tanke blev: Val som först kan tyckas vara så simpla, så lätta, bara för att visa sig vara så grymt svåra för båda valen har sin egna stig som då direkt formas.

Oerhört välformulerat på så få rader...
vilket gör den än mer effektfull
2007-01-15

    Sigrinn
Oh, en Ingur-dikt! *gillar*
2007-01-13

    uppåtframåt
Fiiiiiin. :)
2007-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson