Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör grannarna göra det.

 

 

 

Jag hör grannarna göra det.

Det är motbjudande.

Stormen rister väggplank

skakar rutor

dånar.

Jag hör grannarnas göranden.

Det är mot . mot . mot .

väggar och sänggavlar

och dunkande golv

fallande hyllor

krackelerande bildrör

exploderande proppskåp.

Det är motbjudande

att det inte är jag.

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 564 gånger
Publicerad 2007-01-13 12:06



Bookmark and Share


  Arwen
cool och med twist på slutet. Och ett häftigt bildspråk.
2007-01-15

  Mikael Lövkvist
Ja, jag vet. Gud vad bra du uttrycker denna känsla.
Jag har haft sådana grannar också flera gånger.
Gud vad jag blev avundssjuk. Tack för din härliga
dikt.
2007-01-14

  Nettan
Ge mig ett K, ge mig ett A, ge mig ett N, ge mig ett O, ge mig ett N till, ge mig ett S, ge mig ett K, ge mig ett Ö och ge mig ytterligare ett N.....Vad blir det, Mattias!
2007-01-14

    wilja
vilken fin rytm (usch, tror jag föll in i grannarnas).
skönt knorrigt slut.
2007-01-13

  Ola Rydberg
Snygg vändning i slutet
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal