Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna var publicerad i våran tidning idag


Sov nu stilla

Sov nu stilla

natten är här

Månen lyser

stjärnorna glimmar

 

Änglarna  vakar

över dig inatt

Ger dig lugn och ro

att sluta dina ögon små

 

Du får sova

tryggt och stilla

i nattens lugna vrå

med änglarnas beskydd




Fri vers av Cajsa
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-01-13 12:22



Bookmark and Share


  Nessie
Grattis! Jättefin dikt. Förmedlar frid, lugn och trygghet.
2007-01-16

    Lindizz
mycket vackert ...fin titel....
2007-01-13

    Bodil Sandberg
Så vackert!Och titel gillar jag oerhört mycket!!!
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg