Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är kärlek?

 

En middag i ljussken

- alldeles för sentimentalt...

 

En blombukett som överraskning

- för upppenbart...

 


 

MEN...

 

närdu ringer mig på jobbet

utan att ha något att säga

bara för att höra hur jag mår

- trots att jag precis gick hemifrån

 

när du placerar en hammare

i min nyköpta bil

om centrallåset skulle slås ut

- för att du hört om elfel som fått bilar att brinna...

 

när du ber mig bära

hårspray med mig i skogen

ifall jag skulle bli överfallen

- fast det är mitt på ljusan dag...

 

DET, och mycket annat

är vad kärlek är för mig!






 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av ÅsaLena
Läst 665 gånger
Publicerad 2007-01-13 21:32



Bookmark and Share


    Sony
Ja precis, DET är kärlek. På hög nivå. Omtanke om just dig, inga försök till att impa. Bara kärlek och bry sig om. Det är gott:)
2007-01-13

  Cris
rörande.. ja det är kärlek på hög nivå..
2007-01-13

  Christer Eriksson
när blir det besatthet.. huuuuu, grattis till kärleken..
2007-01-13

  Söder
Ja, det är såna små detaljer som gör'et. Inte alla som förstått det... Fint skrivet.
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena