Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sådant tillfälle är just detta

 

 

Ibland är det just det där lilla

som får mej att längta

med varje liten millimeter

av min hud

 

Ett sådant tillfälle är just detta

 

Trött i kroppen

och grus i ögonen

av tio timmars

givande och lyssnande

Tio timmar av

tröstande och springande

skyndande, famnande

och vakande

 

Efter tio timmar

sätter jag mej i bilen

med natten fortfarande

hängande i luften

 

Då jag närmar mej

börjar gryningsljuset

tränga bort mörkret

och sjön ligger spegelblank

och andas sömn

efter lång natt

 

Jag smyger in i nedsläckt hus

 

Möts av ivriga slick

och glada prat

från de tre vovvarna

 

För övrigt sover huset

 

och Du

 

Jag gör mej kvickt i ordning

och kryper naken

och öm i kroppen

ner brevid din sängvarma

kropp

 

Du vaknar

Ler och pussar mej sömndrucket

Frågar hur min natt har varit

Hur jag mår

Du berättar om din kväll

och hur mycket du älskar mej

 

Sen lägger jag mej tillrätta

Slappnar av

och låter dina varma händer

smeka min trötta rygg

 

Jag suckar av njutning

 

Att få avsluta min dag/natt

under dina smekande fingrar

och ledas in i sömnens dvala

Vaggad av kärlek från dej

 


och... ja,

 

Allt är värt denna stund

Ibland är det just det där lilla

som får mej att längta

med varje liten millimeter

av min hud

 

Ett sådant tillfälle är just detta

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Howlit
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-01-13 23:12



Bookmark and Share


  Albert
uj vad jag börjar längta efter detta
pust, oj, vad fin den var
2007-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit