Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet II

Jag ville skriva om blytunga vågor
i ett oändligt mäktigt hav
Om en omättlig törst
Om en skärande hunger

Jag ville skriva om regnet i stormen
som en hammare mot berget
Jag skrev om drömmar
Jag skrev om längtan




Fri vers av Andreas Andersson
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-15 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas Andersson
Andreas Andersson