Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av 1 Korintierbrevet 13 och av livet självt.



Verklig kärlek

 

Verklig kärlek mäter inte

för inte bok över prestation

Den älskar ovillkorligt

förförs inte av sensation

 

Den har sin glädje i att ge

sin styrka i uthållig tro

att förlåtelse förenar

likt stadig, välbyggd bro

 

I sådan kärlek finns utveckling

utrymme att växa till

accepterandets vila

frigjord glädje då vi vill

 

Sådan kärlek är beständig

förändras inte av tidens gång

Har sin rot i överlåtelse

men blommar i känslor och sång!

 

 




Fri vers av ÅsaLena
Läst 507 gånger
Publicerad 2007-01-18 20:40



Bookmark and Share


    Sony
vacker romantisk och bejakande!
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena