Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insikt.

Jag var blind och döv förut
men det gick över
och plötsligt
såg och hörde jag dig

det var ett uppvaknande som var nödvändigt
men jag tyckte inte om det

jag hade ju tyckt om dig




Fri vers av Vickin
Läst 277 gånger
Publicerad 2007-01-19 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vickin