Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blomstrar

 

 

 

Jag andas kärlek inatt,

 

din röst har förtrollat mig

 

dina ord har berört själen så

 

djupt att den blöder.

 

 

 

Det är nu jag kan le älskling

 

då din själ har berört min själ

 

ditt hjärta har värmt

 

mitt hjärta.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 621 gånger
Publicerad 2007-01-20 01:49



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vilken vackert blomstrande dikt!!
2007-01-20

  Aisha VIP
.....så vackert...jag andas kärlek i natt....jättefin text...kram från Aisha
2007-01-20

  Hans w-art Westlund VIP
ibland kan två människor mötas
2007-01-20

    sunnanvind
Åh... vad fint!
2007-01-20

  ohpeople
kärleken gör mycket med en, och det du skriver om är så välkänt.
så bara cred till dig!
2007-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal