Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om faran med symbios

 

Vi har varandra

du och jag

alltid

 

Här

där inga andra finns

blir vi oumbärliga

för varandra

 

Där du slutar

tar jag vid

och min sida

är även din

när vi sover

 

Kanske är vi för nära

kanske bör vi släppa taget

ibland

för den ensamhet jag känner

med dig i ett annat rum

 

den skrämmer mig

 




Fri vers av Lilla_Lala
Läst 342 gånger
Publicerad 2007-01-22 09:18



Bookmark and Share


  Zabina
Vackert. Kärlek, värme och rädsla på samma gång.
Ger mkt rum för fantasin.
2007-01-23

  Lilla My* VIP
Ensamhet jag känner med dig i ett
annat rum...?.Sätter igång fantasin..
Ibland kan man känna sig ensam
i tvåsamheten...men är inte säker
på att det är det du syftar på...
2007-01-22

    Camillaa
Verkligen tilltalande,
wonderful

/ C
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_Lala
Lilla_Lala