Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflekterande

 

Han sa det tvekande

- liksom i förbifarten

 

Vi lyssnade letande

- efter nyanser, betydelse

 

Han fortsatte skattande

- blind för vad orden skapat

 

Vi satt kvar sörjande

- med väldigt många frågor

 




Fri vers av ÅsaLena
Läst 598 gånger
Publicerad 2007-01-23 11:36



Bookmark and Share


    Sony
jag förstår samtidigt är jag frågande!
Väcker nyfikenhet.
2007-01-23

  Sofie Viktoria
Gillar verkligen den här dikten! Den sätter igång mina tankar.

Kanske skulle den bli mer effektfull i slutet om du tar bort det sista "kvar". Då blir känslan mer hängande i luften. Som frågorna.
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena