Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då jag mötte Pia Johanssons ögon

Våra blickar möttes, där bland kontorsrummen och klottrade whiteboards. Och blicken ifrån henne var som när lodjuret skönjde morgonens första kanin. Och jag skulle ha kunnat stanna där. Jag skulle kunnat åla av mig kläderna, lagt mig på skrivbordet och låtit hennes tunga leka på mitt bröst. Jag hade kunnat ge mig där, just då, till henne, slickat hela hennes insida , virat mina armar om hennes höfter och låtit henne sluka mig, hel och ren, till sista droppen.

Men jag valde ett knastrande \"god morgon\" och vandrade vidare längs korridoren.




Övriga genrer av Ulf Popeno
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-02 09:11



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Du fångar tanken som man bara
( vågar tänka)

snyggt
2007-06-23

    KalleLager
\"Och blicken ifrån henne var som när lodjuret skönjde morgonens första kanin\"

Djuriska grejer kan bli högtravande. Det här blir dock förbannat bra i sammanhanget. Well done!
2007-04-25

  Tove Meyer VIP
haha underbart. ja ibland är man duktig på att dölja sina begär.
2007-04-01

  Karin Rosberg
Bara så skön!!! fantasier i hetluften blommar vilt....härligt!
2007-03-10

    Erika H
Du kunde... och tänk om... hon ville...
du kan, vilken underbar text. Rapp och eldig. Tät och sensuell. Totalt jäkla underbar att läsa.
snyggt!!!!
erika
2007-02-03

  a h de v
ja
pia johansson finns det många av
det roliga är att hon säkert tänkte detsamma
och ändå gör de inget åt det
bara fortsätter vandra
åh tråkiga fosterland
2007-02-02

  Lola
Haha!
På något vis får jag Dogbert & Dilbert-bilder för mitt inre...

En gång, när jag var bjuden på en middag där jag bara kände en person, innan alla blev fulla och hämningslösa (eh, nåja), så försökte jag smälta isen med att beröra ämnet: 'Vad alla tänker på men inte vågar erkänna'... Då råkade jag visst nämna att jag ibland föreställer mig hur folk på t-banan/bussen eller bara överhuvudtaget ser ut nakna eller hur det kan te sig när ett specifikt par älskar, gärna om de är korpulenta... varpå alla under obekväm tystnad stirrade oförstående/chockat på mig med avsmak/misstänksamhet, tills en annan gäst vände sig till sin bordsgranne med följande replik: "Iallafall - var sa du att ni skulle på semestern?"

Älskade Mr Pop - jag är glad att vi åtminstone är två i världen...
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Popeno
Ulf Popeno