Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är detvadär det?


Alltid den i vänster ficka

 

 

 

Jag har ju den i den

fickan.

Alltid den i vänster ficka

och den i höger.

Men jag vet inte längre varför

Jag har den just i den

 

fickan och jag vet inte längre

vad den är.

Vad en ficka är

eller vad som är

vänster eller höger.

 

 




Fri vers av Mattias Karlsson
Läst 432 gånger
Publicerad 2007-01-29 22:18



Bookmark and Share


    wilja
du dribblar snyggt med orden, men ha! inte helt bortfintad är jag.

(dock blev förvirringen lite tätare av andre kommentatorn här..)

fint jobbat!
2007-01-30

    Mattias Karlsson
Jag tycker att det här var en skitbra dikt. Den talar lixom till mitt inre. Vad har du för telefonnummer? Jag tror att vi skulle kunna prata om n hel del sötnos;)
2007-01-29

  Arwen
existentiellt! Eller nån som har blivit senil?
2007-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal