Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I förkylningstider


I min virusindränkta tillvaro

med sårig näsa och brännande ögon

läser jag din kärleksförklaring.

Glömsk av att jag sitter på jobbet

skrattar jag högt av förtjusning

 

Aj, kan inte skratta med skallen full av snor

- och svullna slemhinnor som ger andnöd

Men älskade du gjorde mig glad

Du lättade upp en tungsint dag

Stoppa om mig när jag kommer…




Fri vers av ÅsaLena
Läst 617 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:25



Bookmark and Share


    Sony
Åh vad mysigt, förstår att det kändes gött=)
Andas ömsesidig kärlek!!
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena